Инфо

12. април 2019.12. апр 2019.
Ми се питамо

Ми се питамо

У дербију другог кола Супер лиге за ватерполиста, играчи "Шапца" дочекују сутра крагујевачки "Раднички". Биће ово меч екипа које су ове сезоне већ играле у финалу Купа Србије и које су са водећих позиција почеле Супер лигу.

На табели је у међувремену дошло до промена, лидер је Црвена Звезда испред Крагујевчана и Шапчана, али вицешампиони имау меч више одигран, те то није реалан приказ. Иако гостује један од најквалитетнијих ривала у Србији, тим који је играо нижи ранг Регионалне лиге, али је побеђивао и Звезду и Партизан, у Купу, односно Супер лиги, у табору "Шапца" уверени су да од њиховог наступа зависи успех, посебно када играју пред домаћом публиком.

-Одличан су тим, имају квалитетне странце, играче из млађих категорија које су претходних година доминантне у Србији, имају тренера који има искуство рада у репрезентацији, тако да неће бити нимало лако. Ипак, уверен сам да је квалитет наша предност и да наша посвећеност, концентрација и поштовање договора крије све што треба да се оствари победа. Важно је да не журимо, да не дозволимо нервозу и држимо меч под контролом, што је много лакше уз подршку са трибина. Желимо да будемо најбољи и у сваком мечу морамо да тежимо победи баш због тога - рекао је капитен Гојко Пијетловић на клупској конференцији за медије.

Утакмица стартује у суботу од 20 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa