Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
НАСТАВАК ХУМАНИТАРНИХ АКТИВНОСТИ снс

ПАКЕТИ ПОМОЋИ ЗА НАЈУГРОЖЕНИЈЕ

Повереништво Српске напредне странке наставило је претходних дана низ хуманитарних активности. Однели су пакете помоћи социјално угроженим породицама у Мајуру, Прњавору и Рибарима.
Породица Мишић из Мајура издржава се од једне наднице. Организација “Хумано срце“ им је доградила кућу, али никакву социјалну помоћ, кажу, не примају.
- Три ћерке су нам се удале, а тренутно су са нама син од 23 године, млађи који завршава за месара, ћерка која је осми разред и најмлађи син који је трећи разред. Надамо се да ћемо следеће године добити и снајку. Ја због здравствених проблема не могу да привређујем у кући и то што муж заради у надници нам је све. Свака помоћ нам је добродошла, навела је Биљана Мишић.
Др Слободан Поповић је објаснио да се СНС у Шапцу труди да социјално угроженим породицама омогући да имају лакшу свакодневицу.
- Градска власт нема слуха и не размишља о овој осетљивој категорији популације. Наше најискреније жеље су да свака породица у Шапцу боље живи, рекао је Поповић.
Поред тога, у Прњавору је организована трибина посвећена здравству, на којој је било речи о карциному дојке, дебелог црева и панкреаса. Заједно са Саветом Месне заједнице Рибари организовани су прегледи, а фудбалском клубу је донирана спортска опрема. Такође, у Рибарима је најављена и реконструкција електро мреже.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa