Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
ОДРЖАНА ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

НА ДНЕВНОМ РЕДУ ИМЕНОВАЊА

Одборници локалног парламента, на седници одржаној у понедељак, усвојили су предлоге за именовање нових чланова школских, управних и надзорних одбора установа и предузећа.
У наредне четири године у управном одбору коцељевачког вртића биће Јасмина Живковић из Коцељеве коју је предложио Савет родитеља ове установе. Новоизабрани чланови школског одбора Средње школе су Зоран Пушић, Јелисавка Цветиновић и Борисав Поповић из реда запослених, затим из реда локалне самоуправе Цано Новалић, Зорица Филиповић и Милован Савић, док ће интересе родитеља заступати Зоран Живановић, Драган Антонић и Славица Софранић.
Нови-стари председник УО Библиотеке “Јанко Веселиновић“ је Драгица Петковић док су чланови Марија Белензада, Марко Недељковић, Иван Антонић и Љубиша Никић. На челу надзорног одбора ове установе је Јосип Пашић а за чланове су именовани Раде Радовановић и Зоран Живановић.
Нове одборе добили су Центар за социјални рад и Дом здравља “Др Даринка Лукић“, те ће у раду управног одбора социјалне установе учествовати Јасмина Милошевић, Владимир Матић, Александар Костић, Винка Ристивојчевић и Славица Милинковић, док су се у саставу надзорног одбора нашли Томислав Павловић, Хранислав Васиљковић и Јелена Јовановић.
На челу управног одбора коцељевачког Дома здравља у наредне четири године биће Драган Максимовић. Скупштина је за његове сараднике именовала Живана Јошића, Аниту Аврамовић, др Верана Ђурановића и Верку Поповић. У новоизабраном надзорном одбору су Маријана Бајић, Снежана Јанковић и др Људмила Милијанчевић.
Осим именовања нових одбора коцељевачка скупштина усвојила је, између осталог, и извештаје о раду за прошлу као и планове за текућу годину образовно-васпитних установа. Том приликом одборник владајуће странке Јован Веселиновић похвалио је извештај ПУ “Полетарац“, али је са друге стране изнео низ критика на извештај основне школе и указао на пропусте у достављеном материјалу.
Скупштина општине Коцељева донела је одлуку о суфинансирању накнада за рад противградних стрелаца у којој се наводи да ће се издвојити по 3,5 хиљаде динара за сваког стрелца на месечном нивоу у периоду од пет месеци. То значи да ће из локалне касе за ове намене за укупно 14 стрелаца распоређених у седам противградних станица бити издвојено 245 хиљада динара у нето износу.
Весна Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa