Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
ОДРЖАНА РЕДОВНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ГРАДА ШАПЦА

СТАЊЕ СТАБИЛНО

Прошлог четвртка одржана је редовна седница Савета за безбедност града Шапца на којој су донете одлуке са предлогом да их одговарајуће институције и органи размотре и реализују.
У циљу повећања опште безбедности свих друштвених чиниоца чланови Савета су предложили да се изврши контролни преглед свих спортских терена, спортских сала, справа, помагала и реквизита у основним и средњим школама и вртићима, а посебно исправност ограда око школских дворишта, потом да се учини контрола и стручни преглед свих посуда под притиском и парних котлова за загревање просторија у свим основним и средњим школама и вртићима. Да се паркирање возила на пешачким прелазима (испред пешачких прелаза) који се налазе близу улаза у основне, средње школе и вртиће, са садашњих 5 м, помери како се не би угрожавала безбедност деце због слабе прегледности.
Савет за безбедност је предложио и да град Шабац из свог Буџета за 2017. обезбеди набавку 100 противградних ракета за одбрану од града за подручје града Шапца.
Савет за безбедност је констатовао да је безбедност на територији града Шапца стабилна, чему доприносе сви друштвени субјекти, а посебно органи који су задужени за стање безбедности, јер је безбедност недељива и тиче се сваког грађанина.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa