Инфо

20. октобар 2016.20. окт 2016.
УБИСТВО У ШАБАЧКОЈ МАЛИ

Осумњичени брзо ухапшени

У петак, око 18 сати, у улици Стојана Чупића, ножем је избоден Е. Б. из Шапца стар 22 године. Лекари Опште болнице Шабац за његов живот борили су се до 20 сати, када је преминуо. Због сумње да су учествовали у овом убиству ухапшени су С. В. стар 26 година и 20-годишњи М. Ф.
Убиство се догодило на сред улице Стојана Чупића, у шабачкој Мали, када су осумњичени пресрели Е. Б. да би након вербалног сукоба један од осумњичених неколико пута оштрим предметом убо настрадалог. Жртва је повредама подлегла два сата касније. Незванично, сви актери сукоба су се добро познавали од раније. Полицијска управа у Шапцу није издала званично саопштење о овом догађају, а поводом убиства које је потресло Шабац огласио се градоначелник Небојша Зеленовић.
- Грађани Шапца немају разлога да брину. Надлежне градске службе су у сталном контакту са Полицијском управом и Јавним тужилаштвом, како у конкретном случају убиства које се догодило у Шапцу, тако и у свим другим случајевима. Прошлонедељно убиство је, према информацијама које имамо, плод једне несрећне свађе. Генерална безбедност грађана Шапца је на високом нивоу, али је потребно да у оваквим ситуацијама грађани буду добро информисани, рекао је градоначелник Шапца.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa