Инфо

3. новембар 2016.3. нов 2016.
ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ ““ 13. КОЛО

МАТИЋ, МАТИЋ, ТРИ БОДА

ФК „МАЧВА“ ““ ФК „ДИНАМО“ (В) 2:1 (0:1)
Стадион Мачве. Гледалаца: 1.000. Гл. судија: Минаковић (НС), помоћници: Перановић (Шајкаши) и Ловре (НС). Стрелци: Матић у 51. и 71. минуту за Мачву; Димитров у 31. за Динамо. Жути картони: Обровац, Станчетић, Мемедовић и Ф. Пејовић за Мачву; Стојковић, Станишић, Радовановић и Поповић (Динамо) .
МАЧВА: Пејовић М. Пејовић Ф. (кап), Благојевић, Лазаревић, Ристивојевић, Ивић (Мемедовић), Станчетић, Обровац, Матић (Ђукић), Милосављевић, Јеремић (Бједов).
ДИНАМО: Весић, Зуцовић (Зорановић), Јовановић, Поповић, Димитров, Ставрић (Карапанџић), Сурака, Стојковић, Станковић (Вучељић), Гашић, Радовановић.
Прилике које није искористио Јеремић, а потом и Станчетић, слутиле су на невољу. Гости, од старта усмерени на чување времена свим средствима, претили су из прекида. У 31. минуту, Димитров лопту главом, после корнера, закуцао у мрежу. Асистент, такође главом, био је Радовановић. Слично као против Будућности, домаћи су поравнали на старту другог дела. Скраћени корнер Милосављевића, сјајни Матић главом претвара у изједначење. Исти ас, такође главом доноси и бодове. Обровац је лепо ушао у казнени простор, центрирао, а Бојан из тешке позиције донео победу. Могао је Станчетић и раније да донесе предност, можда и осигура тријумф, али нису далеко ни Врањанци били од новог гола, Најближе у 80. минуту када су рекламирали да је лопта прешла линију, но арбитар није показао на центар.
- Невероватне ствари смо урадили у 2016. години и волео бих да тога буду свесни и они који сада нису. Радим са сјајним момцима, али у овом слављу ми као клуб и навијачи смо усамљени. Надам се да ће се град тргнути и подржати ове момке ““ нагласио је тренер Роган.
- Мачва је бољи тим од нас, заслужује Супер лигу, али ми нисмо заслужили да изгубимо. Нажалост, суђење је било срамно и не знам коме требају овакве судије ““ резигниран је био Драган Антић, шеф Динама, који је искључен у завршници.
Остали резултати: Бежанија ““ Инђија 0:0, Слобода (У) ““ Јагодина 3:1, Земун ““ Будућност (Д) 3:0, Пролетер (НС) ““ ОФК Београд 3:0, Раднички (П) ““ Синђелић 3:0, Колубара ““ ЧСК 2:0, ОФК Оџаци ““ БСК 1:0.
КРАЉ: АНАЛИЗА СВЕГА НА ПАУЗИ
- Овај резултат извојевали су наши играчи, стручни штаб и они, уз наше верне навијаче, заслужују све похвале за сјајну 2016. годину. Фокусирани смо на последња 2 кола, желимо 6 бодова, а онда да видимо шта и како даље. Надамо се да ће неко препознати све што радимо и уз обећања, начинити и конкретне потезе ““ рекао је председник Мачве Ивица Краљ.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa