Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА У ПОСЕТИ ФИРМИ „ГОЛД ПАК“

ГРАД ПАРТНЕР И ДОМАЋИМ ФИРМАМА

Компанија „Голд пак“ из године у годину повећава обим производње, а ускоро ће са пословањем почети на новој локацији у Северозападној радној зони
Развој шабачке фирме „Голд пак“ почео је 2003. године. Породична производња кондиторских производа је континуирано подизана на виши ниво, уз повећање броја купаца. Због константног ширења обима посла руководство предузећа одлучило се за изградњу нових погона у Северозападној радној зони.
- Оно што Шабац чини добрим местом за улагање је чињеница да ми не продајемо ливаду, већ комплетно инфраструктурно опремљено земљиште по најповољнијој цени у Србији. Са друге стране, ефикасне процедуре као и вођење инвеститора кроз све фазе реализације његове инвестиције, опредељују привреднике да свој капитал уложе баш у Шабац, навела је Виолета Шестић, сарадница за привреду у кабинету градоначелника.
Ову успешну породичну фирму прошлог четвтрка посетио је и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
- Предузеће „Голд пак“ једна је од 30 фирми које су у последњих годину и по дана купиле парцеле у Северозападној радној зони. Шабачки привредници имају пуну подршку локалне самоуправе, јер су нам подједнако важни као и велики, страни инвеститори. Посетио сам фирму која је шабачка и у којој раде само Шапчани. У перспективи ова фирма ће производити бомбоне за сва тржишта региона. Веома је значајно да имамо овакве фирме у Шапцу, мале, стабилне али врло флексибилне и способне, са озбиљним предузетницима који су вољни да узму ствар у своје руке. Град у томе треба и може да им помогне, и то је од почетка наша политика. Колико год да навијамо за стране инвестиције ми једнако, а можда и више помажемо и подржавамо домаће привреднике. Свако треба да добије прилику да заради више, истакао је градоначелник Шапца.
Кондиторски производи компаније „Голд пак“ лако проналазе пут до купаца. Велики део производње завршава у извозу, са тенденцијом повећања.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa