Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ ““ 14. КОЛО

КОЛО ПО МЕРИ ПИРОЋАНАЦА

ФК „БЕЖАНИЈА“ ““ ФК „МАЧВА“ 2:0 (1:0)
Бежанија. Гледалаца: 500. Гл. судија: Киш Чепеги (НС), помоћници: Перановић (Шајкаши) и Ливаја (Бешка). Стрелци: Бабић у 37. и Вучетић у 77. минуту. Жути картони: Перић (Бежанија).
БЕЖАНИЈА: Лазаревић, Савићевић, Милојевић (Матовић), Ђорђевић, Вучетић, Перић И. Перић М. (Симић), Бабић, Крмар (Јовановић), Зоњић, Осман.
МАЧВА: Пејовић, Леканић, Лазаревић, Благојевић, Милосављевић, Крстић (Јошић), Станчетић, Мемедовић (Вујковић), Обровац, Милинковић (Ђукић).
Највећи добитник претпоследњег јесењег кола је „Раднички“ Пирот, тим који се потпуно укључио у борбу за Супер лигу. Можда у малој мери вештачки терен, али пре свега повреде и суспензије, потпуно су онемогућиле Мачву да покаже игру из претходних кола. „Бежанија“ ретко постиже голове код куће, али их уопште и не прима. То је био рецепт и за ову утакмицу. Успели су Бабић и Вучетић, после лепих акција по десној страни, да нађу пут лопти до мреже, одбрана сигурна и то је то.
- Немам шта да замерим мојим момцима, није ово био наш дан, али већ се окрећемо Инђији, хоћемо да се победом захвалимо навијачима ““ рекао је тренер Мачве, Предраг Роган.
Поклекао је и први пратилац Шапчана у овом колу, Слобода, у Врању, а Пирот је 8 бодова далеко, те „Мачва“ нема разлога за страх. Још спокојнија током зиме биће ако за викенд савлада Инђију.
Остали резултати: Инђија ““ БСК 3:1, ЧСК ““ ОФК Оџаци 2:1, Синђелић ““ Колубара 1:1, ОФК Београд ““ Раднички (П) 0:1, Будућност (Д) ““ Пролетер (НС) 1:1, Јагодина ““ Земун 1:2, Динамо (В) ““ Слобода (У) 1:0.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa