Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ ЗА РУКОМЕТАШЕ

ВОЈВОДИНА ЗАСЛУЖЕНО, ШАМОТ ИМПЕРАТИВ

РК „ВОЈВОДИНА“ ““ РК „МЕТАЛОПЛАСТИКА“ 30:22 (15:12)
„Слана Бара“. Гледалаца: 200. Судије: Савић и Радуловић (оба Београд). Седмерци: Војводина 6 (5); МП 4 (4). Искључења: Војводина 4; МП 4 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 5, Воркапић 3, Миловановић, Дакић 1, Драгутиновић 1, Срдановић 2, Дошен 1, Мариновић 1, Протић 1, Петровић 3, Миленковић, Ђукић, Митровић (кап.), Јевтић 1, Бозољац 3.
ВОЈВОДИНА: Арсенић, Орбовић 10, Милић, Елезовић 2, Остојић 2, Перовић, Стојановић (кап) 5, Смиљанић, Јовановић 4, Бојанић, Пешић 1, Станковић 1, Јандрић, Грозданић 4, Вучковић 1, Јеремић.
Имали су и плус три “пластичари“. Ипак, шампион се вратио, а 11 минута „плавих“ без гола, на крају првог и почетком другог дела, омогућили су Војводини да се одлепи на шест голова и реши меч. Можда је било прилике да се врати неизвесност, но 21:18 био је максимум „чивијаша“. Много значајнији за „плаве“ је меч ове суботе против Шамота.
- У тежој смо ситуацији него што смо се надали, али сада морамо да покажемо снагу, јединство и квалитет. Нису били реални бодови у Новом Саду, но нема оправдања против Шамота. Они су једно од пријатнијих изненађења, али ми морамо да кренемо у серију победа. Много ће нам значити подршка навијача у том настојању ““ наглашава Милтин Драгићевић.
Највећи непријатељ младих играча је губитак самопоуздања, а управо са тим се суочавамо и ми. Силом прилика су добили улогу носиоца игре и наравно да је позиција на табели притисак на њих који производи страх, но један добар наступ, једна победа, све може да промени на боље ““ додаје тренер Шапчана, Веселин Вуковић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa