Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
САЛОН НАМЕШТАЈА “ЧАЛЕ“

БОГАТ ИЗБОР, ПРИСТУПАЧНЕ ЦЕНЕ

“Број наших купаца сваке године све више расте. Но, оно на шта смо посебно поносни је чињеница да су нам верне старе муштерије. Ко једном код нас купи, углавном нам се врати опет. То је велика ствар у свету трговине“, истиче власник Салона намештаја “Чале“ Нинко Чачић из Слепчевића
Најквалитетнији намештај домаћих и страних произвођача, наповољнији услови куповине, љубазни продавци, само су неке од одредница за Салон намештаја “Чале“ из Слепчевића.
Према речима Нинка Чачића, фирма постоји од 1994. године. Од тада до данас је на путу константног развоја. Салон у Слепчевићу и Обреновцу свакодневно посети велики број купаца који имају потребу да свој дом опреме висококвалитетним намештајем истовремено задовољавајући високе естетске критеријуме. Велика окупљања попут недавно одржаног сајма намештаја у Београду, по Чачићевим речима, су од великог значаја за посао јер је то прилика да се овакве породичне фирме представе широј јавности.
- Ми продајемо намештај реномираних произвођача, како домаћих тако и иностраних. Велики добављачи су нам из Хрватске, Босне, Македоније, Албаније где постоји велика италијанска фабрика намештаја. Сви комади су израђани од квалитетних материјала: пуног дрвета, коже високог сјаја, штофова. Најпродаваније су нам спаваће собе и плочасти намештај. О квалитету пословања најбоље говори податак да број наших купаца сваке године расте, но оно на шта смо посебно поносни је чињеница да су нам старе муштерије верне. Ко једном код нас купи углавном нам дође опет. То је велика ствар у свету трговине - објашњава Нинко, чији се салон већ седму годину представља на београдском Сајму.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa