Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ШКОРПИЈА
Апсолутно смо сигурни да Трамп никада не би победио да није послушао ваш савет о ланцима, катанцима и салатама. Па, Америка је толико велика земља да свако ко се дожвати гајења салате мора да успе у животу. Да вас је раније послушао, где би му био крај. Него ти ланци и катанци, ипак, нису ваш фах. Да сте их мало осетили, била би друга прича. Проблем је шта ћемо ми сви са свима вама, Трамповим пријатељима. Има да процветамо. Ви сте процветали одавно.
СТРЕЛАЦ
Већ смо се уплашили да сте „мртви озбиљни“ са кандидатуром за председника Србије. Схватили сте да то није за вас. Не би ви да будете у друштву Шећероског и Јоги летача. Сами рекосте да сте озбиљан човек. Боље је да се неко избори за још један ваш министарски мандат, него да се мучите са тим председничким изборима. Вероватно је ОН дао миг да се мало повучете, има он кеца у рукаву и за председничке изборе. Паметан је ОН.
ЈАРАЦ
Злотвори би могли да помисле да сте против ЕУ, али звезде знају вас јако добро. Нисте, само се фемкате мало. Узмете који „лајкић“ у бирачком телу, а знате на којој страни је и „нож и погача“. Коначно да се и код вас осетило мало дипломатије, а не само у називу министарства на чијем сте челу. Проблем је што се та ваша „дипломатија“ углавном чешће преломи по нашим леђима, али Боже мој, јаки смо и издржаћемо све те муке.
ВОДОЛИЈА
Лако је сада да позивате Трампа да дође у Србију, а шта би било да сте следили ЊЕГОВУ памет упућену ка Клинтонима. Сада сте као Џек и понудили га свом могућом српском гостопримљивошћу. Немојте само да журите са позивом. Треба да још једном ишчитате Тарабиће да видите шта су они рекли о томе да ће „доћи један риђокоси човек на чело једне велике земље и направиће прави земљотрес и демантоваће ОНОГА који рече да је паметан“. Риђокосом словеначком зету сигурно би пријала српска Томовача из Бајчетине.
РИБЕ
Могу свакаква чуда да се десе, али ВАШУ памет нико не може да учини упитном. Благо нама са ВАШОМ памећу. Србија није имала паметнија посла него да издвоји два милиона долара или евра, свеједно, како би ВИ учествовали на тамо неком панелу Клинтоновог институа и, такорећи, благо се наслоните на ту страну када је реч о председничким изборима у САД. И то сте урадили зато што сте паметни. Проблем је што амерички народ није пратио ВАШУ памет и победио је Трамп. Шта ћемо сада са ВАШОМ памећу?
ОВАН
На крају је испало да вам се није исплатило кокетирање са ЊИМ. Хтели сте да му помогнете, да будете прави замајац у ЊЕГОВОЈ ВЛАДИ, али ОН није хтео. Сада би да се вратите у старо стадо, да дате пун допринос у опозицији, али „но пасаран“. Није ваш коалициони партнер „сисао весла“ па да пређе преко тога. Можда је тако и боље. Преспавајте овај предпредседнички период и онда за две године ако вас се сете, сетиће вас се.
БИК
За вас нема граница. Хоћете да од Јагодине направите Хонг Конг. И ту није крај, ко зна какви се планови развијају у вашој глави. До сада сте имали два адута ““ Беч и Паралију, сада сте померили границе ка далеком истоку. А, знате да је један познати азијски пророк из 7. века рекао како ће „један округли човек без косе на глави, из једне мале земље, али из успешног града, направити сличну провинцију као што је ХОНГ КОНГ“
БЛИЗАНЦИ
Доживесте ви да вас девенпортују из Скупштине Србије. Где сте кренули са извештајем на енглеском језику међу српске радикале и двораше. Па, лидер радикала је у Хагу тражио да му се преведу документи са хрватског и босанског на српски, а камо ли са енглеског. Сва срећа и успели сте да преведете тај документ, па остаје нада да ће и седница Одбора за евроинтеграције ускоро да буде заказана.
РАК
После још једне наше историјске победе у Бриселу коначно је решено питање телекомуникација у „Географској Области“. Тако је „Географска Област“ остала срце Србије, захваљујући и вашим ангажовањем. До сада је најскупља била једна српска реч, а сада су то две речи ““ Географска Област. Сада и епска поезија има други смисао ““ „Ко је Србин и српскога рода, и од српске крви и колена, а не дош“˜о на бој на Географску Област...“. Постало је кристално јасно да „Географску Област“ никада нећете признати.
ЛАВ
То што сте се намерили на нејаког Девенпорта, неће вам донети подршку колега из опозиције чији председнички кандидат желите да будете. Нисте у њиховом калупу. То је залудни посао. Морате да се определите где сте и шта сте. Не може да вас подржи Шуле, Чеда, Борис, Чанак, а ви онако са Девенпортом. Мора то све да буде утаначено и чисто. Јесте да се Британци отцепљују од ЕУ, али он је и даље службеник Брисела. Ближи сте Шешељу, него опозицији.
ДЕВИЦА
Вас нема и даље. Да мигранти нису кренули пешака ка Хрватској, не би ни приметили да сте још у игри. Како нисте ни реч проговорили о Трамповој победи, није нам јасно. Знамо да је све у реду са вама, здравље вас, хвала богу, служи. Видите да се, ипак, не исплати прозивати велике силе. Да ли оне или домаћи моћници, али неко вам је запушио уста и то је то. Нека слободно остане тако, и вук сити и сви Вулини на броју.
ВАГА
Најважнија ствар је да ви нисте заборавили да псујете. Када је права инспирација поред вас, нема те псовке коју ви не можете да изговорите. Још ако је из Велике Британије, која одлази из ЕУ, онда су се све коцкице сложиле по вашој жељи. Шта има он вама да дели лекције. Ви да се питате... Жестине вам неће недостајати ни у наредном периоду, имаћете жеље за псовањем.
П.С. У овом Ороскопу нисмо споменули Богољуба Карића, Расима Љајића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Драгана Марковића Палму, Мајкла Девенпорта, Марка Ђурића, Бошка Обрадовића, Александра Вулина и Војислава Шешеља.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa