Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
САОПШТЕЊЕ ПК “ДЕЛФИН“ ШАБАЦ

ОДЛИЧНА САРАДЊА СА ВК „ШАБАЦ“

Најоштрије осуђујемо изјаву господина Војислава Мијића који је на конференцији за медије одржаној у уторак, 15. новембра, у циљу личне промоције, злоупотребио име и углед Пливачког клуба “Делфин“. О моралном лику поменутог господина и чињеници да његов клуб и нема чланова, нећу да коментаришем, али његова изјава коју је дао у име мог клуба је крајње злонамерна и нема спортску позадину.
Пливачки клуб “Делфин“ има одличне услове за рад на Шабачком базену и веома добру сарадњу са Ватерполо клубом “Шабац“, као и Градском управом града Шапца која нама пружа значајну подршку све ове године нашег успешног и мукотрпног рада. Пливачки клуб “Делфин“ је спортски колектив и не жели да буде уплетен у очите прљаве политичке игре које су овде по среди.
У наредним данима, у договору са адвокатима, поднећемо кривичну пријаву против господина Мијића због штете коју је својим иступом нанео мом клубу.
Молимо Вас да, у складу са Законом о јавном информисању, овај демант објавите у Вашој првој наредној информативној емисији, односно штампаном издању.
С поштовањем
Небојша Познановић, председник и тренер ПК “Делфин“

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa