Инфо

10. новембар 2016.10. нов 2016.
ЈУБИЛЕЈ ВИЛЕ АЛБЕДО

ПИОНИРИ СЕОСКОГ ТУРИЗМА

Прошле недеље обележена десетогодишњица рада Виле Албедо у Варни
Драгуљ сеоског туризма, Вила Албедо, прошле недеље прославила је десет година постојања. Пригодним програмом, „У гостима код Томаније Обреновић“ који се базирао на представљању два века грађанства у Србији, обележен је значајан јубилеј.
- Ово вече представљало је логичан корак у обележавању две стотине година од доласка Јеврема Обреновића у Шабац и у потпуности је у складу са темељним културним вредностима нашег града. Вила Албедо се бави културним туризмом, те смо се потрудили да наш јубилеј обележимо на достојанствен начин, рекла је Милојка Ковачевић, власница Виле Албедо.
Обележавању десетогодишњице рада Виле Албедо присуствовао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца, представници Туристичке организације Србије, Туристичке организације града Шапца, Удружења за сеоски туризам, бројни гости и пријатељи.
- Вила Албедо с правом носи епитет „драгуљ „ сеоског туризма. Велики број гостију Шапца открили су њену лепоту, а ја сам уверен да ће она тек пронаћи своје место. На граду је да препозна и вреднује ентузијазам, рад и креативност наших домаћина, па се доброј сарадњи надам и у наредном периоду, навео је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa