Инфо

17. новембар 2016.17. нов 2016.

ВЕЛИКО БРАВО !

Јавност је, углавном, упозната са здравственим проблемима наше суграђанке Ане Поповић. Она, од своје 13. године, болује од тешке болести за чије праћење и лечење неопходан велики новац. У жељи да помогну у прикупљању средстава, неколико шабачких угоститеља несебичним акцијама обезбедило је одређену своту новца, а претходне недеље акцији су се придружили шабачки спортисти.
РК „Металопластика“ и ОК „Заслон“ играли су своје првенствене мечеве на домаћем паркету, а уместо наплате улазница, одлучили су да отворе врата публици уз позив да добровољним прилозима, у складу са својим могућностима, помогну Ани. Ватерполисте „Шапца“ лигашки пут је за викенд водио у Котор, али су зато, у среду, 16. новембра одиграли пријатељски меч са спортским пријатељима из Црвене Звезде, на Градском базену у Шапцу, организован за Ану Поповић, по истом принципу.
Можемо, навијачки, бити задовољни или не, резултатима ових екипа, али нико не сме зауставити похвале за овакав гест. Похвале за клубове и наравно суграђане који су помогли. СВАКА ЧАСТ !!!!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa