Инфо

17. новембар 2016.17. нов 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

СТРЕЛАЦ
Мора да сте нешто опасно зарибали када сте морали да похвалите коалиционог партнера, а да то није Дачић. Шта ће то вама? Зар је потребно да Вулин и од вас добије милост, није му довољна ЊЕГОВА. Изгледа да сте мало зарибали са том истрагом у Јајинцима, па сте морали мало „по“ колеги из коалиције. Нешто сте напрасно престали да се бавите Јајинцима, а више мигрантима, као да је то важније. Дигли сте прашину до неба, а онда ни речи о неуспелом покушају атентата на ЊЕГА или ЊЕГОВОГ брата. Можда је некада боље одћутати.
ЈАРАЦ
Недеља за вама је била занимљива. Добили сте пуну подршку својих другара у партији, али вас је лично ОН пецнуо о томе да сте 20 и кусур година на власти и да вам је само то битно. Успех нико не прашта, па ни ОН. То што сте ту где јесте, заслуга је само ваша и ничија друга. Тамо где нико не би главу ставио, ви сте се углавили. Спремни сте на све само да сте ту где јесте и то је велика врлина. Нисте спремни на компромисе по том питању, нити се оптерећујете размишљањем које се односи на период дужи од четири године.
ВОДОЛИЈА
Јачи сте ви од сваке могуће анкете. Победићете све и свакога. Нико вам ништа не може ““ сем ЊЕГА. Што га лепо не позовете на недељни ручак и ракијицу у Бајчетину и лепо га не питате: „Ацо сине, у чему је проблем да ме подржиш? Шта те кошта? Зар нисам заслужио?“. Обавезно склопите руке и, ако ни то не помогне, онда као крајњу меру ““ клекните. Е, ако вас не „миропомази“, онда нема душу. Нада последња умире. Држ“™те се.
РИБЕ
Више пута сте доказали да сте паметни, хиљаду пута одговарали на питања која се тичу ВАШЕ прошлости, већи сте и од Тита, али један муфтија који је религијску одору заменио посланичким оделом ВАМ не да мира. Зида тамо по Пазару, без дозвола, а ви ништа. Разумемо да су „фантоми“ на одмору, имају и они душу, али зар један Зукорлић да вам стане на пут просперитета, истине и правде? Толики човек, а плаши се евентуалног окупљања људи на улици. Нисте тако говорили. ВИ сте неустрашив вођа, најхрабрији човек у Србији и шире, ВИ сте ““ риба.
ОВАН
За разлику од насилника који туку жене, ви их милујете и то по бујном попрсју са све камерама које су уперене у радњу. И ту се види ваша величина и компетентност да говорите о борби против насиља над женама. Храбро сте се супротставили свим оним недоказаним опозиционим колегама, а супротставили сте им се са све једним дететом. И све је то резултирало ЊЕГОВОМ милошћу која је као сунце обасјала ваш леп лик. Шта ће вам више од живота. Уживајте.
БИК
Предложили сте да се Трамп и Путин сретну у Београду. Најбоље би било да се то деси у вили Јелена, да се послужи права, домаћа салата, а да се им се на поклон уруче катанци којим ће да закључају све своје проблеме у сукобе са све вашим брковима. Све сте ви то лепо смислили, а онда је мрмот запаковао чоколаду. Уживајте у слободи за коју сте се борили тамо у далеком свету и останите испод радара. Свима ће нам то пријати.
БЛИЗАНЦИ
Ви очигледно не умете да уживате у функцији која вам је поверена. Ипак сте ви пусто женско, емотивна душа. Свака ситница може да вам натера сузе на очи, а камоли брутални напади на лик и дело незаштићеног Марјана Ристичевића. Иако нећете то да признате, и оставка вам је пала на памет. Срећом по вас, кратко. И ОН је морао да реагује, да вас смири и усмери ка правом излазу. Није вам лако, али јаки сте ви. Издржаћете све буре и олује. Ова криза ће само да вас ојача и учврсти у ставу да сте на правом путу, путу који води у светлу и бољу будућност.
РАК
Ваше шансе озбиљно расту. Што ОН рече, ви имате резервну варијанту. О томе смо одавно и ми писали, али изгледа да се ствари окрећу ка томе. Смеши вам се председничка кандидатура. То ГА је очинило мало нервозним. ОН још ћути и трпи, али сасвим је јасно да сте озбиљан такмац. Само још ови у опозицији да се договоре и да вас подрже и трка може да почне. Да ли ће бити неизвесна, не зависи само од вас. Ако се и ОН кандидује, мрка капа. Пошто знамо да када ОН нешто каже, обично буде другачије, саветујемо да будете реални и опуштени.
ЛАВ
Шта год да урадите, кажете, предложите, ма мислите, све је то једно велико - ништа. Ви сте један обичан политички муфљуз и то не можете никако да промените. Ономад сте условљавали Тадића да ћете да напустите коалициону власт ако се не повећају пензије, а онда сте попут највеће „сека персе“ ћутали као заливени када су те исте пензије смањене. И сада кажете „да се повећају ако може“. Неко ко је цео свој живот провео на државним јаслама није способан да уради било шта корисно сем да сву своју ближу и даљу фамилију накачи на иста државна плећа. Не иритирајте више. Ћутите и уживајте када вам се дало.
ДЕВИЦА
Коначно сте се и ви обратили јавности. Упашили смо се да сте, не дај Боже, занемоћали негде успут. Тврд сте ви орај. Истрпели сте критику, онако, мушки. Не петрљате се више са Америма, али зато нико други није миран и спокојан. Јанковић, Кина, Русија, Хрвати, БиХ, ма сви други су на тапету. ЊЕГА и ЊЕГОВОГ бату чувате и не дате на њих. Чак вам је на томе захвалан и министар полиције, а и пензионере сте обрадовали.. Непотребно је рећи да је пред вама период благостања и пуног успеха.
ВАГА
За разлику од свих других, ви сте већ смислили слоган за председничке изборе: „Најбољег за председника“. Мислите да сте најбољи? Боље немамо. Размишљате, ако је могао Трамп, можете и ви. Проблем је у томе, нити сте ви Трамп, нити је Трамп ви. Велики је, међутим, адут у вашим рукама. Трампа није подржао ОН, а ви имате ЊЕГОВУ подршку и то непрећутну. Отворено навија за вас. И ви сте паметан човек и знаћете то да искористите.
ШКОРПИЈА
Срећа наша да вас имамо. Још је већа срећа да верујете, а ако ви верујете да за две године можемо да престигнемо Америку и Кину по нечем лепом, ко смо ми сироти да не поверујемо у то? Уосталом, ко је веровао да ћете ви једног дана постати министарка, па се, ето, и то десило. Вера нас је одржала и њој хвала. Ви очигледно не знате са киме имате посла и имате велика очекивања, али знате, у овој земљи је увек било ““ ко високо лети, ниско пада. Свака част изузецима.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Небојшу Стефановића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Марјана Ристичевића, Богољуба Карића, Мају Гојковић, Вука Јеремића, Милана Кркобабића, Александра Вулина, Војислава Шешеља и Ану Брнабић.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa