Инфо

23. март 2017.23. мар 2017.
ЗА АНУ ПОПОВИЋ
ИГРАМО ЗА ЖИВОТ “Вожд”

ЗА АНУ ПОПОВИЋ

Омладинско позориште “Вожд” одиграће 11. пут представу “Путујуће позориште Шопаловић”, по тексту Љубомира Симовића, у адаптацији и режији Марка Рибића и Душана Симића, 28.марта у 20 часова, на великој сцени „Љубиша Јовановић“, Шабачког позоришта. Ово извођење представе је посебно, јер је сав приход од улазница намењен лечењу Ане Поповић из Шапца, која храбро наставља своју борбу са тешком болешћу.
- Ана је до сада показала храброст и велику вољу за животом! То нуде и Шопаловићи, само из једне лирске визуре! Ана то ради на јави. Свако своју борбу води и нада се најбољем! Овај пут стајемо раме уз раме са Аном. Играјмо за живот - помозимо Ани да победи!
Ово није прва хуманитарна представа. До сада смо у неколико наврата сарађивали са представништвом НУРДОР-а у Новом Саду и представили се новосадској публици у више наврата. Па, кад смо помагали изван нашег атара, ред је био и да помогнемо онима који чине наш град посебним. Свим ШАПЧАНИМА. Ово је само почетак хуманитарне мисије коју смо планирали да наставимо у наредним месецима – каже Марко Рибић.
Карте се могу купити у просторијама ТОШ-а у Карађорђевој улици, сваког радног дана од 09:00-14:00. Цена карте је 200 динара.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa