Инфо

6. април 2017.6. апр 2017.
КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВЕРЕНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

ПОНОСНИ НА ЛИДЕРА

Повереништво Српске напредне странке одржало је у понедељак конференцију за медије на којој су тема били резултати председничких избора у Шапцу и Мачванском округу. Кандидат коалиције окупљене око СНС-а, Александар Вучић, на територији Шапца је освојио 53 одсто гласова, док је у другим општинама Мачванског округа тај проценат знатно већи.
Повереник СНС-а за Шабац Александар Пајић изјавио је да је Александар Вучић својим резултатима заслужио поверење Шапчана.
-Пре избора многи су помислили да су достојни функције председника, али избори су показали колика је моћ и уваженост Александра Вучића у Србији. Грађани су гласали за председника државе који је способан да одржи мир и стабилност, али и просперитет и напредак Србије. Кандидати других политичких опција доживели су дебакл у Шапцу. Надамо се да ће у граду, у врло блиском периоду, доћи до нове одборничке већине и да ће се направити нове коалиције, јер су грађани рекли шта мисле о СНС-у, рекао је Пајић.
Челници СНС-а, честитали су свом кандидату на победи и захвалили грађанима који су гласали Александра Вучића, као и својим активистима који су учествовали у кампањи.
Бобан Бирманчевић, један од шефова Изборног штаба СНС-а у Шапцу истакао је да су остварени резултати за респект. Према његовим речима Александар Вучић је био, пре свега, кандидат грађана.
-Оно што смо најављивали у кампањи то се и десило, остварена је победа у првом кругу. Грађани се не могу купити, знају ко је и шта урадио за њих у претходном периоду и ко ће наставити тако да ради. Избори се добијају на основу резултата. Вучићева кампања су били резулатати од 2012. до сада, рекао је Бирманчевић.
На конференцији је саопштено да су пријављене јако мале неправилности које нису утицале на резултат и да понављања гласања сигурно неће бити.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa