Инфо

13. април 2017.13. апр 2017.
ВАСКРШЊА ПОСЛАСТИЦА У БОГАТИЋУ
ЗАНИМЉИВО ПРАЗНИЧНО КОЛО ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

ВАСКРШЊА ПОСЛАСТИЦА У БОГАТИЋУ

Шабачки „Раднички“ и „Мачва“ Богатић налазе се у одличној форми, а баш уочи највећег празника, одмериће снаге пред, вероватно, добро испуњеним трибинама стадиона у Богатићу
БМР није тим који квалитетом може парирати „Радничком“, те је дуел био одлична прилика за „чишћење“ картона, али и проверу млађих снага другог најстаријег шабачког фудбалског клуба. Већ на старту је „Раднички“ постигао два гола, решио све дилеме, а онда у остатку меча, у отвореној игри, постигнуто је још шест голова. У Богатић Шапчани путују са оптимизмом, али и без притиска. Жеља је јасна, да наставе низ против својих домаћина започет претходне сезоне.
- Сва три првенствена дуела ових екипа била су врло интересантна, динамична, без обзира да ли је било много голова или не. Никада шанси није мањкало, верујем да неће ни сада. Идемо да победимо и да уживамо, надамо се да ће бити добар меч и да ће у лепој атмосфери сви уживати – истиче тренер „Радничког“ Ђорђе Михаиловић.
„Мачва“ је у Прњавору прекинула низ од четири узастопне победе. Залиха бодова Богатинаца је солидна, али нови неуспех, поново би их могао вратити у грчевит „рат“ за опстанак.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa