Инфо

16. децембар 2010.16. дец 2010.
ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈЕ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

ОСВЕТЉЕНО ЋОШЕ

Прошлог понедељка у галерији Културног центра у Шапцу, отворена прва самостална изложба фотографија Владимира Ђинића. Посебно место посвећено најнаграђиванијем раду ове године под називом “Осветљено ћоше“
У свету фотографије Владимир Ђинић је још од средњошколских дана. Из тог времена остало је неколико диплома, али како каже, на жалост, ни из факултетског периода нема сачуваних фотографија.
Изложени радови, у галерији Културног центра, настали су у протекле три године. Реч је од 33 фотографије, од којих је неколико имало доста успеха како на домаћим тако и на изложбама у иностранству. По најнаграђиванијој ове године, под називом “Осветљено ћоше“, прва изложба носи име.
- Сматрао сам да је најлогичније да прва изложба носи име по фотографији која је ове године освојила највише признања. “Осветљено ћоше“ је самим тим и на насловној страни каталога. У протеклом периоду, за овај рад сам добио златну медаљу Међународног удружења “Фотографија без граница“ у Украјини, потом две почасне медаље ФИАП-а, од којих једну у Србији а другу у Њујорку ““ рекао је Владимир Ђинић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa