Инфо

27. април 2017.27. апр 2017.
КРИВИНА У ОГЛЕДАЛУ

Нема те на Пинку, Вучићу

Непојављивање Александра Вучића на телевизији Пинк у ноћи када су одржани локални избори у једном граду и четири општине, изазвало је велико комешање међу друштвом које се окупља код кокичара испред Поште.
Навикли људи да им се после било каквог гласања, па макар и оног на којем је своје бирачко право остварило 1.030 бирача, а ОН освојио 76 одсто, једноставно обрати.
- Да се није случајно разболео – запитао се Пера док је грицкао свеже кокице.
- Не, тај се никада не разбољева, попут и свих осталих политичара – одговори му Жиле.
- Па, зашто га онда нема на Пинку? Ономад је скакао од среће што је освојио 792 гласа, а сада га нема. Ни у недељу увече, ни у понедељак цео дан – још једном се запита Пера.
- Нема га. Послао јуче оног нејаког Александра Мартиновића да саопшти резултате, који нису баш били добри по ЊЕГА – рече Пера.
Жиле није могао да верује, опијен сланим кокицама, али и уверењем да је на минулим председничким изборима Александар добио ихахај гласова – 55,08 одсто.
- Нису ти Жиле, локални и председнички избори исти. То најбоље знају Пајић и дружина. Вучић добије увек више гласова од њих овде у Шапцу. Бачена је на њих, изгледа нека политичка клетва и никако да се опораве од оних милиметара и минута – спомену онако Пера.
А, онда му натенане лепо исприча да су Вучићеви у Оџацима добили 55 одсто, у Врбасу и Ковину мање од 50, а у Косјерићу и Зајечару свега око 30 одсто.
- Значи клетва је бачена и на Зајечар и Косјерић. Ако, нека се мало презнојава. Али, није ваљда због тога одустао да се појави на Пинку и онако озарен нам саопшти да су победили тамо где су победили. Па, победио је, освојио много гласова, стварно не разумем да се због тога није нацртао на малим екранима – дода Жиле.
- Не знам за тебе, а мени баш није недостајао. И ОН, и они ЊЕГОВИ около, и оно озарено лице и подигнута рука високо у ваздуху. Не воли човек да добије мање од 50 одсто и то ти је то. Нема петљу да саопшти да се негде оклизнуо – настави Пера.
- Знаш шта, стари друже мој, нека се навикава, почело је – напомену Жиле и настави да грицка кокице које су му све сланије како се приближава дну кесе.
- Вала да знаш, у праву си – закључи Пера.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa