Инфо

6. јул 2017.6. јул 2017.
СПАС ОД ВРУЋИНЕ
ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ У КОЦЕЉЕВИ

СПАС ОД ВРУЋИНЕ

Протеклих дана спас од летњих врућина Коцељевчани су потражили на градском, али и на “Краљевим базенима” у оквиру мотела “Дворац Ивановић”.
У односу на прошлу годину на локалном купалишту којим управља ЈКП “Прогрес”, цена улазнице повећана је за 50, те за коришћење услуга треба издвојити 200 динара, без обзира на узраст посетилаца и период проведен на базену. Употреба сунцобрана и лежаљки изискује додатни новац па за њих треба дати још по сто динара. Посетиоци овог купалишта су задовољни хигијеном, али сматрају да је број расположивих сунцобрана недовољан као и да је невероватно да у протеклих неколико деценија, колико базен постоји, управљачу није пало на памет да посади дрво и купачима обезбеди додатну заштиту од сунца.
Сви они који желе да уживају у пливању на “Краљевим базенима” потребно је да издвоје 500 динара, али цена улазнице обухвата и коришћење лежаљке и сунцобрана. Према речима пословодства мотела “Дворац Ивановић” сви гости који дођу на породични ручак у ресторан овог угоститељско-туристичког објекта могу потпуно бесплатно користити услуге базена. Сем тога непливачи имају прилику да свакодневно похађају једносатну школу пливања.
В. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa