Инфо

3. август 2017.3. авг 2017.
ПРОТЕКЛА НЕДЕЉА ИЗ УГЛА БЕЗБЕДНОСТИ У ГРАДУ

УХАПШЕНИ ПРОВАЛНИЦИ РАСВЕТЉЕНА ПАЉЕВИНА

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу расветлили су три тешке крађе и по налогу надлежног тужилаштва поднели кривичну пријаву у редовном поступку против двојице осумњичених.
Постоје основи сумње да су двадесетдвогодишњи и двадесетшестогодишњи мушкарци провалили у три куће на подручју града Шапца из којих су узимали новац и техничку робу.
Материјална штета причињена власницима процењује се на око 250.000 динара.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Љубовији ухапсили су П.О. (1986), К.Ј. (1975) и двадесетогодишњег мушкарца, сви из Љубовије, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело изазивање опште опасности.
Осумњичени се терете да су током ноћи између 14. и 15. јула запалили „ауди“ власништво педесетдвогодишњег мушкарца из Љубовије.
По налогу судије за претходни поступак Основног суда у Лозници, приликом претреса стана и других просторија П.О. пронађено је 2,21 грам супстанце налик на марихуану, па ће против њега бити поднета кривична пријава и због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.
П.О. и К.Ј. је, по налогу надлежног тужилаштва, одређено задржавање до 48 сати.
Паљевине су, иначе, једно од кривичних дела које је најтеже расветлити, јер за починиоцем не остану практично никакви трагови.
Незванично сазнајемо да су полицијски службеници у Шапцу, настављајући рад на сузбијању наркоманије, ухапсили двадесетдвогодишњег мушкарца због сумње да је извршио кривично дело производња и продаја дроге. Код њега је пронађено 79 пакетића са 88 грама материје за коју се сумња да је марихуана и вагица за прецизно мерење. Дрога је била спремна за даљу продају. Овом лицу је одређено задржавање.
На територији града Шапца у протеклих седам дана догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је лакше повређено 12 особа.
Полицији је пријављено 7 крађа. Евидентирано је једно кривично дело лака и једно тешка телесна повреда. Како незванично сазнајемо, на Старом граду у четвртак по подне догодила се туча између две групе момака. На свакој страни су учествовала по тројица. Епилог обрачуна је да је један двадесетшестогодишњак нанео тешке телесне повреде деветнаестогодишњаку. Против њега је поднета кривична пријава за наношење тешких телесних повреда, док су и остала четворица учесника добили кривичне пријаве за учествовање у тучи.
Током Шабачког летњег фестивала Хитна помоћ је интервенисала због неколико мањих туча, али на срећу, нико није задобио озбиљније повреде.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa