Инфо

10. август 2017.10. авг 2017.
МАЧВА “РАЗБИЛА” ЈАВОР, СИНОЋ ПРОТИВ РАДНИЧКОГ

ЉУДИ МОЈИ, ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ?

Иако би вероватно сваки навијач Мачве, без размишљања прихватио бод из Ивањице, стигла су три и то у каквом маниру. Сат времена Мачва је играла добро, а последњих 30 минута беспрекорно “згромивши” Ивањичане
Чувени коментар Младена Делића многима којима је “црвено – црна” боја на срцу дошао је у мисао док су пратили кретање резултата из Ивањице претходне суботе. Првобитно олакшање када је полувреме завршено без голова, претворило се у неверицу задовољства када су “чивијаши” кренули да пуне мрежу Јавора.
По тешком и спарном времену, публику није могао да разоноди дуел током првог дела, нити на самом почетку другог. Ако је баш неопходна компарација, за нијансу више, условно говорећи, прилика имао је домаћи тим, но далеко од тога да је нека шанса представљала превелику опасност за Ђогатовића, односно Филиповића. Трипковић и Силва су покушавали у редовима домаћих, Адамовић и Гемовић код гостију. Најаву велике победе дао је 60. минут. Миодраг Гемовић одиграо је још један сјајан меч. Одлично је главом проиграо Адамовића, а овај лопту проследио у мрежу. Убрзо Гемовић још једном, с леве стране перфектно центрира, а за способности Бојана Матића био је то зицер какав не може да се промаши. “Јавор је” је покушавао, но евиденто је други гол сломио, обично незгодне домаћине. Док су “веза” и напад били беспомоћни, одбрана је губила сигурност, а цена тога су још два поготка. Јеремић одузима лопту код шеснаестерца гостију, проиграва Пејовића, а овај Јордана Јовановића за 0:3. У самом финишу, пас ка Ђогатовићу пресеца Бојан Матић, 1 на 1 и рутинских 0:4.
На стадиону Мачве синоћ је гостовао “Раднички” из Ниша. Баш негде почетком овог дуела, овај број “Гласа Подриња” био је у штампи, те ми не знамо исход, али се надамо да је огроман оптимизам у редовима Шапчана добио потврду у реалности. Нишлије су у Шабац допутовале после првог тријумфа, такође на гостовању. Иначе, ово је био први првенствени окршај старих клубова после више од једне деценије.
СТИГАО АРСЕНИЈЕВИЋ
Управа Мачве и доскорашњи везни играч АЕК Инке Филип Арсенијевић постигли су договор о једногодишњој сарадњи. Арсенијевић је рођен у Ужицу 1983. године, играо је за Севојно, Јагодину, Јавор, ОФК, Нови Пазар, више грчких клубова и казахстански “Шахтјор”.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa