Инфо

21. септембар 2017.21. сеп 2017.
ДЕВЕТ МЕДАЉА
МАЧЕВАЊЕ

ДЕВЕТ МЕДАЉА

Више од 100 такмичара на међународном “Чивија купу”. Шабачки клуб освојио девет медаља. Надметали се пионири, сениори и ветерани
Током два дана Купа у хали “Протић” посетиоци су могли видети више од 100 мачевалаца из Србије и земаља окружења, а шабачки клуб “Церски јунаци 1914” (клуб организатор) освојио је девет одличја. Анђелина Ђорђевић друго издање “Чивија купа” памтиће по два злата освојена у категорији мач и женски флорет (пионири Ц категорија). Лена Јовић је вицешампион у женском флорету, док две медаље осваја и Вук Драгојевић, сребрну категорији пионира Ц флорет и бронзану у категорији мач. Надметање А флорет категорије донело је Шапчанима две бронзе које су освојили Стефан Ранковић и Данило Лончаревић, а другог дана су наступили и најбољи такмичари Лука Ранковић, шампион Србије који је у Шапцу освојио сребро и Лука Максимовић, бронзани са овогодишњег “Чивија купа”. Оба у категорији Б флорет. Наступали су још Милан Ђерић и Давид Васиљевић.
У сениорским борбама у мачу најсјајнија одличја одлазе у Београд, клуб “Силни” захваљујући Данилу Николићу и Јани Гријак. Код ветерана најуспешнији Георги Помана. Најстарији борац Анастасов (75 година).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa