Инфо

21. септембар 2017.21. сеп 2017.
РУКОМЕТ – МЕТАЛОПЛАСТИКА СТАРТУЈЕ (С. 18:30)

УСРЕДСРЕЂЕНОСТ ОД СТАРТА

Дуелом против “Мокре Горе” Металопластика почиње ове суботе Супер лигу. Примарни циљ плеј оф
Припреме беху резултатски врло успешне. Осим минималног пораза у једном дуелу у Маглају, преостали дуели донели су искључиво тријумфе. Овај податак даје основу већим амбицијама, оптимизам је присутан и код тренера Владана Јордовића, али истовремено не допушта да то створи превелику опуштеност.
- Врло сам задовољан радом свих играча током припрема, посвећеношћу коју су показали и без које нема успеха. Припреме су једно, сезона нешто друго и ми морамо да докажемо себи и навијачима да заиста вредимо као тим и то већ од првог кола. Било је повреда, оправдани разлози спречили су да од старта сви буду на припремама, али нисмо одступали од зацртаног плана – истиче тренер Владан Јордовић.
Протекла сезона је била неуспешна и нико од рукометаша не бежи од те чињенице, сећања треба да избледе кроз победе.
- Свесни смо да се од нас очекује много више него што смо постигли у прошлом првенству, али и ми очекујемо више од себе. Сматрам да имамо врло квалитетан тим, као капитен могу само да хвалим саиграче као људе, спортисте. Атмосфера је одлична и верујем у успех – истиче капитен Милош Митровић.
Да би се прокламовано остварило екипе попут “Мокре Горе” морају се побеђивати, уз све поштовање ривала. Утакмица у суботу од 18:30 у хали “Зорка” први је корак ка пласману у доигравање за титулу.
- Искусан тим, нови у лиги, играју против највећег тима Србије, мотивација не може бити већа, али уверен сам да је квалитет на нашој страни – сматра голман Станко Кљајић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa