Инфо

5. октобар 2017.5. окт 2017.
РОК ДО КРАЈА ГОДИНЕ
ДУШАН КОСТАДИНОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА ЦС „МЕТАЛОПЛАСТИКА“

РОК ДО КРАЈА ГОДИНЕ


Заменик градоначелника Шапца Душан Костадиновић посетио је радове на реконструкцији црпне станице „Металопластика“.
Он се у друштву директорке ЈКП „Водовод – Шабац“ Даниеле Ловрин Гавриловић уверио да динамика радова иде планираним током и да ће црпна станица бити завршена у планираном року.
Изградња и реконструкција ове црпне станице, иначе, представља једну о најважнијих овогодишњих инвестиција у нашем граду.
- Средства су обезбеђена из донација, а вредност радова износи 48 милиона динара. Због ефикасног и одговорног рада града Шапца, градске управе и запослених у ЈКП „Водовод“, успели смо да овај новац заврши у Шапцу, а не у неком другом граду – рекао је Костадиновић.
Грађани насеља Чавић имали су велике проблеме са изливањем канализације приликом великих падавина, јер канализациона мрежа није могла да апсорбује толику количину воде. Ти проблеми ће реконструкцијом ове црпне станице бити решени.
- Побољшаћемо, пре свега, услове живота наших суграђана у насељу Чавић, који су претходних година имали велике проблем услед обилних падавина. Канализациони систем није био у могућности да прими толику количину воде која се изливала у подруме, двориште, улице. Те проблеме ће решити ова црпна станица – искатка је Ловрин Гавриловић.
Рок за завршетак ових радова је крај годне.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa