Инфо

10. фебруар 2011.10. феб 2011.
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР

ЗВОНЕЋИ КЕДРИ РУСИЈЕ

Прошлог петка у Великој сали представљена је „Анаста“, десета књига из серије „Звонећи кедри Русије“, аутора Владимира Мегреа
Издавачка кућа „Звонећи кедри Србије“ из Београда представила је књиге руског писца Владимира Мегреа које говоре о давно заборављеној филозофији живљења у потпуном складу са природом на један нов начин за нашу цивилизацију.
- Све ове књиге говоре о нечему што је давно заборављено, о смислу постојања, а знамо да је смисао постојања заправо једино љубав. Без љубави нема ни смисла живети ““ рекла је Бранка Тодоровић.
Прича почиње 1994. године на обали реке Об, усред бескрајног пространства сибирске тајге, где је предузетник Владимир Мегре чуо од два стараца за звонећи кедар кога треба посећи. Кедар спада у једно од најмоћнијих енергетских дрвећа на земљи. Прима космичку енергију коју по потреби враћа земљином омотачу. Једно такво дрво кога Сибирци зову „звонећи кедар“ среће се једном у петсто до хиљаду година. Оно има моћ примања космичке енергије али нема могућност да је врати. Последњих двадесет седам година свога живота који достиже и период до петсто педесет година, почиње да звечи молећи људе да га посеку како би енергија коју поседује остала на земљи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa