Инфо

10. март 2011.10. мар 2011.
ИЗГРАДЊА СПОРТСКЕ САЛЕ МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ У БОГАТИЋУ

ПОДЕЉЕНА МИШЉЕЊА

Укупна вредност 85 милиона динара. Радови у две фазе. До средине јула наредне године, план завршетка грубих послова. Корисник плаца где је почела градња између средње и основне школе општина Богатић, уступила своје право Средњој школи, а то је био и захтев финансијера (један корисник плаца). Скраћен простор за игру ученицима оближње основне школе
Изградња спортске хале Мачванске средње школе, поделила је мишљења директора ове и оближње основне школе. Милисав Јоксимовић директор средње Мачванске школе, која из године у годину уписује све већи број ученика (тренутно их је 670 у 24 одељења), каже за “Глас Подриња“ да су локацију за изградњу сале, добили од општине Богатић.
- То је био и услов инвеститора и обезбеђења новца. Из НИП-а 11 милиона динара, Европска инвестициона банка (19 милиона), а општина Богатић (14 милиона). Желели су да обезбеде новац, само под условом да корисник локације за изградњу, буде један, а не као до изградње основна и средња пкола. То је обезбеђено у Републичкој дирекцији за имовину, а општина је постојећи простор, уступила на коришћење Средњој школи. И по пројекту будућа спортска сала је функционално повезана са зградом наше школе, додаје директор Јоксимовић. Размишљали су и о другој локацији (стара соколана) али то није прихваћено из техничких разлога.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa