Инфо

23. јул 2009.23. јул 2009.
ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН

БРЖЕ ДО ПОСЛА (НОВЦА)?

Да ли Интернет представља шансу за укључивање оних који имају одређена знања, у глобалну мрежу, а спремни су да раде и искористе могућност стицања посла и зараде преко интернета?
Одговор на ово питање је позитиван и када се „загребе“ површина Интернета може се пронаћи невероватан број могућности за посао и зараду. Као пример за то послужиће нам пројекат из Црне Горе. Виртуелни бизнис инкубатор је пројекат који су покренули Центар за предузетништво и економски развој Монтенегро бизнис алијанса и Агенција за запошљавање.
Пројекат нуди прилику младим људима који су на студијама да зараде тако што ће
своје знање из области програмирања, превођења, графичког дизајна примењивати у виртуелном бизнис инкубатору. Једноставном регистрациом на веб сајтовима добија се прилика да се учесници такмиче са људима из великог броја земаља за добијање пројеката. Уколико се покаже довољно знања и вештине, добије се посао и новац. Идемо мало даље од Црне Горе и истражујемо могућности у Италији. Пример налазимо код озбиљне фирме која се бави развојем разних програма и софтверских решења...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa