Инфо

7. јун 2018.7. јун 2018.
ПОКРАЈИНСКО ПРЕ ПАУЗЕ
БОКС

ПОКРАЈИНСКО ПРЕ ПАУЗЕ

Четири боксера Мачве наступила у финалу Купа региона и допринела тријумфу репрезентације БС Војводина. Остварене две победе и два пораза. Пре летње паузе следи Првенство Војводине
Боксерска сезона знатно је богатија од промена у Боксерскомс авезу Србије, а пре летње паузе, најбоље боксере са подручја БС Војводине, очекује покрајинско првенство у Сомбору. Ово такмичење заокружиће низ такмичења од појединачних првенстава државе, Лиге младих Војводине и претходног викенда одржаног финала Купа региона, првог такмичења које је установио актуелни председник Савеза Ненад Боровчанин.
-Боксери и тренери ће памтити мечеве, медаље, ривале, али пре свега је важно задовољство које носи сваки љубитељ бокса и боксерски радник Србије. Радујемо се новим тренинзима, такмичењима јер осећамо да наш спорт иде у правом смеру и желимо да будемо део тога. Финале Купа региона је организовано на највишем нивоу, иако је било неколико стотина учесника, био је то диван дан и онда мечеви на отвореном пред хиљадама навијача, то је нешто неописиво и нешто што се не памти деценијама код нас – рекао је тренер “Мачве” и члан стручног штаба репрезентације Војводине Слободан Митровић.
У великом финалу Купа региона Србије Војводина је убедљиво победила Шумадију 18:12, а у саставу шампиона била су и четири боксера шабачког тима. “Мачва” је на овај начин понела епитет екипе са највише репрезентативаца у финалу. Миле Јовановић (школарац) отворио је програм сигурним тријумфом над Игњатовићем 3:0, док је на старту борби јуниора Семиз Аличић је надјачао Јањића 3:0. Код младих наступили су Раде Јоксимовић и Александар Мијаиловић. Јоксимовић је изгубио од Јовановића (КГ) 0:3, док је Мијаиловић био бољи у првој рунди против Јовановића, али је због повреде морао да преда меч.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa