Инфо

5. мај 2011.5. мај 2011.
ФУДБАЛ: КОСТОЛАЦ: ФК „РУДАР“ - ФК „МАЧВА“ 1:3 (1:2)

КОНАЧНО ПОБЕДА У ГОСТИМА

После једногодишњег поста - победа у гостима и поред почетног шока
Костолац, 30.04.2011. године. Стадион: ФК „Чика Бора Бека“. Гледалаца: око 200. Голове постигли: 1:0 Цветковић у 1. минуту, 1:1 Обровац у 33. минуту, 1:2 Туфегџић 38. минуту, 1:3 Гаврић у 66. минуту. Жути картони: Здравковић, Станић, Настасовић, Карановић (ФК „Рудар“).
Степанди, Лујановић, Ђукановић, А. Радовановић, Марковић, Обровац, Лазић, Димитријевић (од 46. минута Ристивојевић), Туфегџић (од 88. минута Трипић), Ковачевић (од 60. минута Милинковић), Гаврић.
Пошто је у 10 секунди утакмице, после неспоразума Лујановића и Степандића примила гол, ФК „Мачва“ је брзо успоставила равнотежу у игри, доминирала целим током утакмице и, већ у првом полувремену, прекренула резултат. У другом полувремену однос у игри се није променио и гол Гаврића је само потврдио да је у овој утакмици ФК „Мачва“ квалитетнији учесник.
Суђење је било коректно, а нарочито треба истаћи чињеницу да играчи ФК „Мачве“ нису добили ниједан жути ни црвени картон, а у исто време су испољили довољну дозу спортске агресивности да стигну и престигну вођство домаћина. За разлику од њих, домаћини су покушавали да успоставе резултатску равнотежу неспортским стартовима, што је и санкционисано са четири жута картона.
Идемо даље.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa