Инфо

29. новембар 2018.29. нов 2018.
ЗА ПРЕДСТОЈЕЋЕ ПРАЗНИКЕ У “РОДИ” СВЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

Снабдевенији, другачији, јефтинији

Више од 25.000 артикала гаранција је да ће и најпробирљивији купци наћи прави производ за себе. Понуда прехрамбених производа, кућне галантерије, козметике, гардеробе, као и производа за децу и љубимце не само да је велика, него и у великој мери другачија него у другим маркетима
Сезона слава и празника је почела. Свако ко жели да буде добар домаћин или гост мораће да одвоји одређени новац, има инспирацију, али и да пронађе место где да набави што замисли.
Рода маркет је већ 10 година поуздан савезник грађанима Шапца, како у тренуцима славља, тако и сваког другог дана. Поверење купаца стекли су изузетно широким асортиманом робе, квалитетом производа и повољним ценама.
Акција “Мега недеља” траје седам дана, а каталошке акције две недеље. Велики број производа, који су и иначе по веома конкурентним ценама, тада су на значајном снижењу.
Више од 25.000 артикала гаранција је да ће и најпробирљивији купци наћи прави производ за себе. Понуда прехрамбених производа, кућне галантерије, козметике, гардеробе, као и производа за децу и љубимце не само да је велика, него и у великој мери другачија него у другим маркетима.
“Наши купци очекују доказ и потврду да смо способни да понудимо квалитетне производе уз врхунску услугу. Њихову лојалност коју нам свакодневно указују награђујемо тако што се трудимо да се издвојимо понудом и услугом”, казе Гордана Грозданић, менаџерка Роде.
Изузетну пажњу у Роди посвећују домаћим производима и брендовима. Акција “Вредно је заједно” окупља све омиљене брендове на једном месту. Кампања “Укуси мога краја” подржава традиционалне српске производе направљене од природних, најквалитетнијих састојака, по оригиналној рецептури. Пројектом “Супер Србија” Рода помаже домаће предузетнике који имају своје мале производње. Производ једног предузетника у оквиру овог пројекта, који буде освојио наклоност потрошача, ће се наћи на полицама Рода маркета и након завршетка пројекта.
Бројне су погодности при куповини у Роди. Супер Картица омогућава потрошачима да сакупљају бодове који се сабирају на тромесечном нивоу, а онда се њима може платити роба на каси. У Роди је у току програм лојалности који омогућава да се куповином робе сакупљају налепнице којима се касније може купити квалитетно посуђе са попустом до 50 одсто.
Посебно су поносни на услужно одељење где је широк асортиман деликатес производа, а месара нуди проверене, безбедне и квалитетне све врсте меса. Од ове године ту је и велики избор свеже речне и морске рибе и морских плодова. Хоботница, бранцин, орада, лосос, али и код нас најпопуларнији шаран не продају се смрзнути, него се чувају на леду. Поред тога, одељење Рода технике има све што је потребно за кућу, од малих кућних апарата, преко беле технике до најновијих модела телевизора и лаптопова.
Јединствена погодност коју нуде у Роди је одлозено плаћање до 300 дана, чековима грађана за робу широке потрошње, односно до 360 дана чековима грађана или платном Супер Картицом, за производе технике и галантерију.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa