Инфо

29. новембар 2018.29. нов 2018.
Реализација пројекта
Отварање балон сале у ОШ „Јован Цвијић“ у Змињаку

Реализација пројекта

Протекле седмице отворена је балон сала у Змињаку у Основној школи „Јован Цвијић“, а уједно је обележено и 177 година остојања ове школе. Изградња балон сале био је пројекат који су одабрали мештани Змињака и Скрађана на непосредном изјашњавању у децембру прошле године за инвестирање новца од пореза на имовину који је прикупљен у ова два села.
Свеаности су присуствовали градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, директор ОШ „Јован Цвијић“ и председник месне заједнице „Змињак Скрађани“ Драган Станковић.
-Јако је лепо што су се мештани Змињака договорили и одлучили шта је за њих најважније. Они су за то имали простор јер је град Шабац одлучио да сав новац који се скупи од пореза на имовину остане у месним заједницама. Месна заједница Змињак, одлучила је да им је важна балон сала и ја сам поносан на њих. Сматрам да је јако важно да и у будућности када буду одлучивали на референдумима грађани кажу шта је за њих најважније да то буду капитални пројекти – истакао је Небојша Зеленовић и додао да сав новац за овај пројекат, као и за сваки други биће искључиво од пореза на имовину.
Драган Станковић истакао је важност ове инвестиције и нагласио да је у питању четврта по реду.
-Ова школа до сада није имала фискултурну салу. Оно што је добро за нашу школу је да је број деце константан, и броји око 300 ђака. Имамо јако лепу сарадњу са локалном самоуправом, и надам се да ћемо је и у будућности имати – навео је Драган Станковић.
К.Ј.Ђ

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa