Инфо

11. март 2021.11. мар 2021.
Сарадња града и државе за добробит привредника
Радни састанак директора Дирекције за имовину Републике Србије, градоначелника и власника компаније „Холидеј“

Сарадња града и државе за добробит привредника

Захваљујући отклањању постојећег проблема компанија „Холидеј“ ће ангажовати више запослених у наредном периоду и унапредити пословање, навео је власник поменуте фирме, Влада Јовановић
Дирекција за имовину биће подршка локалним самоуправама и привредницима како би се отклони постојећи проблеми како би привредницима био омогућен неометан рад и развој делатности којом се баве, истакнуто је током прошлонедељног састанка градоначелника Шапца др Александра Пајића, директора Дирекције за имовину Србије Јована Воркапића и власника компаније „Холидеј“ Владе Јовановића.

-Закључићемо уговор са компанијом “Холидеј“ која од 2016. године није могла да реши важне имовинско-правне односе како би могла даље да се развија и запошљава нове људе. Желим да истакнем да Дирекција и Влада подржавају град Шабац и градоначелника и могу да рачунају на подршку централне власти у свим својим настојањима у развоју града - рекао је Воркапић.

Градоначелник Пајић нагласио је значај инвеститора који шире своје пословне капацитете у Шапцу, али и долазак нових, као и отварање радних места.

Закључићемо уговор са компанијом “Холидеј“ која од 2016. године није могла да реши важне имовинско-правне односе како би могла даље да се развија и запошљава нове људе. Желим да истакнем да Дирекција и Влада подржавају град Шабац и градоначелника и могу да рачунају на подршку централне власти у свим својим настојањима у развоју града - рекао је Воркапић


-Посета господина Воркапића иде у прилог ономе што смо обећали нашим грађанима, а то је да ћемо тесно сарађивати са Владом Републике Србије, односно са државом. Повод за сусрет је решавање вишегодишњег проблема нашег привредника. Ми смо увек уз своје привреднике и на услузи својим суграђанима, те ћемо се трудити да обезбедимо нова радна места. Стари инвеститори шире своју делатност, а сигуран сам да ћемо у наредном периоду моћи суграђане да обрадујемо и са новим инвеститорима који ће долазити у град и тако обезбедити посао за њих. Уверен сам да ћемо бити конкурентни - поручио је Пајић.

Захваљујући отклањању постојећег проблема компанија „Холидеј“ ће ангажовати више запослених у наредном периоду и унапредити пословање, навео је власник поменуте фирме, Влада Јовановић.

-Наша фирма је недавно започела велики пројекат везан за техничке прегледа и по свим карактеристикама је јединствен у земљи. Имали смо одређене застоје у решавању имовинско-правних односа, али сада ангажовањем градоначелника и Дирекције за имовину тај проблем је решен. Желео бих да им се захвалим на томе, јер сада можемо неометано да обављамо своју делатност и запослимо нове људе-рекао је Јовановић.
М. Ж.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa