Инфо

30. јун 2011.30. јун 2011.
ТЕНИС: ДРУГО МЕСТО ЗА ИВАНА СТАНЧЕТИЋА

МОЈ УЗОР ЈЕ НАДАЛ

На недавно одржаном тениском такмичењу у Новом Пазару, у категорији за децу узраста до 12 година, друго мето освоијо Шапчанин Иван Станчетић
Такмичење је одржано у оквиру тениског клуба “Фетић“ у Новом Пазару. Ја сам се такмичио у трећој категорији у којој су била деца узраста до 12 година. Био сам једини Шапчанин, остали учесници, од нас десет, су били, углавном, из Новог Пазара. У полуфиналу сам победио дечака који је први у својој категорији, али сам у финалу изгубио, пре свега јер је мој противник искористио предност домаћег терена. Имао је јачу подршку публике. Искрено се надам да ћу имати прилику за реванш - каже млади тенисер Иван Станчетић.
Иван је почео да тренира тенис пре нешто више од две године. Поред успеха у Новом Пазару, до сада је на турнирима у оквиру некадашњег клуба на Старом граду успео да се пласира, прве године у четвртфинале, друге у полуфинале. Пре три месеца прешао је у тениски клуб “Санрајс“, код тренера Ненада Црногорца, који, како наводи има великог удела у његовом успеху.
Тениски узор младог Шапчанина је Рафел Надал, а свим својим вршњацима најискреније препоручује да покушају да се баве тенисом, јер ће им овај спорт, као њему у многоме побољшати квалитет живота.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa