Инфо

30. јун 2011.30. јун 2011.
ОДРЖАНА 13. РЕДОВНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ГО ДС ШАБАЦ

ЧЕКА НАС ВЕЛИКИ ПОСАО

Миодраг Филиповић, директор Дирекције за путеве, нови председник Градског одбора ДС у Шапцу
Прошле недеље у сали Шабачког позоришта одржана је 13. редовна изборна скупштина шабачког Градског одбора Демократске странке. Након разматрања и усвајања пословника о раду, избора радног преседништва, верификационе и изборне комисије, бивши председник ГО ДС др Слободан Мирковић, поднео је извештај о раду странке у протекле две године.
-У протеклом периоду имали смо ту несрећу да нас задеси велика светска економска криза. Она се одразила на све оно што смо 2008. године, када смо добили изборе планирали да урадимо. Међутим, иако се ствари мало спорије одвијају, уверени смо, да ћемо све што смо обећали у тој предизборној кампањи, до краја овог мандата остварити .
Створени су одлични услови да у Шабац дођу велики европски и светски инвеститори. Доласком њих, у северозападну радну зону, у нашем граду биће решено најболније питање, проблем незапослености. Боримо се свим силама да се уради ауто пут, да се изради мост, да Сава постане пловна ““ рекао је између осталог др Слободан Мирковић.
О важности улагања у северозападну радну зону и стварању повољног привредног амбијента говорио је и градоначелник Шапца Милош Милошевић.
-Остварени су готово сви пројекти чија је реализација представљала централно место у нашим предизборним обећањима 2008. године. У северозападну радну зону је најављен долазак великих инвеститора, што ће условити бржи развој привреде на овом подручју. Шабац ће после дужег времена поново имати градски базен, решен је проблем депоније на Дудари, у многим селима ће бити решено питање водоснабдевања, наставићемо изградњу путева на подручју града, истакао је градоначелник.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa