Инфо

30. јун 2011.30. јун 2011.
ОПШТИНСКЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ

ПОДСТИЦАЈ ЗА ТАЛЕНТОВАНЕ

Градска управа Шабац, традиционално на Видовдан, наградила деведесет седам ученика основних и средњих школа који су освојили једно од прва три места на републичким и међународним такмичењима, као и наставника који су их припремали
Град Шабац традиционално на Видовдан награђује младе и успешне. Ове године ћемо наградити деведесет седам ученика, то је знатно више од претходне године када је било седамдесеторо награђених. Овај податак нам је одличан доказ, да су наши ученици у овој школској години били успешнији, али и да су учествовали на више екипних такмичења ““ рекла је овом приликом заменица градоначелника Шапца Јасминка Ристивојевић и обећала да ће Град и у будуће наставити са подстицајем младих талената и успешних ученика, јер се тако на најбољи начин учествује у стварању квалитетних кадрова.
Најбоља међу оновношколцима је била Катарина Станковић, ученица ОШ “Лаза Лазаревић“, она је у прошлој години на Републичком такмичењу из физике била друга, а на државном такмичењу из математике освојила треће место. Најуспешнији средњошколац је Срђан Стефановић. Овај ученик друге године Шабачке гимназије, тријумфовао је на Републичком такмичењу из математике, био први на Републичком такмичењу из математике “Архимедес“ и освојио друго место на Републичком такмичењу талената из математике.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa