Инфо

7. јул 2011.7. јул 2011.
СРЕДЊА ШКОЛА КОЦЕЉЕВА

ПУТОВАЊЕ У ПРОШЛОСТ

Прошле среде колектив Средње школе из Коцељеве био је на једнодневној екскурзији која је обухватала вожњу по језеру „Перућац“ код Бајине Баште, посету Вишеграду, обилазак манастира Успења Пресвете Богородице у Добруну и Тарабића колибе у Кремни
Средња школа у Коцељеви, као и сваке године, организовала је једнодневну екскурзију за професоре и помоћно особље. Овога пута крајњи циљ била је чувена ћуприја на Дрини у Вишеграду.
Том приликом, и поред лошег времена праћеног кишом, није изостала ни вожња бродићем по језеру „Перућац“ код Бајине Баште. На Дрини ћуприја, добро позната и из истоименог романа Иве Андрића, одушевила је све својом постојаношћу, а присутни су имали утисак као да је време стало када је овај мост у питању. И даље стоји у свом каменом блештавилу одолевајући зубу времена.
Дружење се наставило уз ручак у етно ресторану „Круна“ недалеко од моста. У пријатном амбијенту и уз укусне народне специјалитете колектив Средње школе приредио је изненађење за своје бивше колеге Васку Михаиловић и Миливоја Пајића којима су уручени прикладни поклони у виду комплета књига.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa