Инфо

7. јул 2011.7. јул 2011.
РЕНОВИРАНА ШКОЛА У ЈЕЛЕНЧИ

САВРЕМЕНИ УСЛОВИ ЗА УЧЕЊЕ

До 2012. године сви школски објекти на подручју Шапца имаће приближно исте услове за боравак, учење деце и рад наставника
Градоначелник Шапца Милош Милошевић са сарадницима прошлог петка посетио је Јеленчу и том приликом уверио се у добре услове за боравак и учење деце у недавно реновираној школи ““ издвојеном одељењу Основне школе „Јанко Веселиновић“.
- Настављамо политику којом изједначавамо услове у градским и сеоским школама. До 2012. године сви школски објекти на подручју Града Шапца имаће приближне услове за боравак, учење деце и рад наставника. Реновирање школе у Јеленчи је добар пример сарадње Градске управе и месне заједнице. Град је издвојио седам милиона динара, а захваљујућу ангажовању председника Месне заједнице Јеленча Љубана Дамњановића и одборника Александра Јовановића, прикупљена су значајна средства и од мештана. Школа је потпуно променила изглед, уведено је централно грејање, замењени кров и столарија, учионице уређене и окречене, уведен санитарни чвор, навео је градоначелник Милошевић.
Према речима Љиљане Стојановић, директорке Основне школе „Јанко Веселиновић“, школа у Јеленчи је један од најуређенијих објеката у саставу матичне школе. На површини од 400 квадратних метара смештена су четири одељења од првог до четвртог разреда, а ту је и група предшколаца ““ укупно 70 малишана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa