Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
ПОЧИЊЕ ПРВЕНСТВО СРПСКЕ ЛИГЕ ГРУПА “ЗАПАД“

КЛАПА ПРВА ““ ТРЕЋИ ПУТ

После двомесечне паузе, 20.08.2011.године почиње ново првенство Српске лиге група “Запад“. Прву утакмицу ФК “Мачва“ игра у Чачку са ФК “Слобода“ у недељу 21.08.2011.године са почетком у 17 часова
Како шабачки српсколигаш дочекује почетак новог првенства?
Измиксованог, али у суштини истог руководства. На чело управног одбора је дошао Драгорад Томић, чиме је формализовано и стварно стање у руковођењу клубом. Нова управа је током припремног периода обезбедила максималне услове за рад спортског колектива, од појачања играчког кадра и стручног штаба, преко опреме, услова за тренинг и одигравање неуобичајено много пријатељских утакмица, до исхране играча и стручног штаба.Уз принципијелни став руководства, окренутог искључиво раду и резултатима оствареним на спортском терену, можемо слободно рећи да ФК “Мачва“ са организационог аспекта у потпуности спремно дочекује ново првенство са амбицијом да, уз обећање да овог пута неће бити никаквих изузетака, оствари високе циљеве у свим категоријама. Са становишта руководства ништа ново и неочекивано.
Стручни штаб је реновиран. Досадашњи в.д.помоћног тренера Мирослав Поповић је уступио своје место некадашњем играчу ФК “Радничког“ и ФК“Мачве“, Дејану Вилотићу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa