Инфо

18. август 2011.18. авг 2011.
РАУЦХ ““ КОЦЕЉЕВА

СВЕТСКИ БРЕНД У ПОСАВОТАМНАВИ

Аустријски Рауцх је некадашњу фабрику Воћар купио 2006. године. У прилог успешности приватизације говори податак да је до сада у фабрику инвестирао преко 15 милиона евра и запослио 130 радника
„Рауцх“ је породична фирма основана још почетком прошлог века и која до резултата долази стрпљиво и постепено, корак по корак. Сам почетак везује се за комисиону продају сока од јабуке. Од малог породичног бизниса створена је интернационална компанија која представља лидера у својој бранши. Први пробој ове аустријске компаније на српско тржиште била је куповина фабрике за производњу сокова „Воћар“ из Коцељеве.
- Након деловања свих унутрашњих и спољашњих фактора који су фирму „Воћар“ довели до стечаја, Рауцх Сербиа чији је стопроцентни власник Рауцх Аустриа, је преузео одговорност да након куповине фирме у стечају достигне ниво пословања који постоји у развијеним земљама Европе и света уопште, истакао је директор огранка компаније Раух у Србији Перица Алексић.
Коцељева се налази у крају у којем је воће доброг квалитета, те ова фабрика није случајно у овом воћарском крају. „Раух“ се бави производњом сокова, прерадом свежег воћа и производњом концентрата. У Коцељеви осим новог погона за дволитарска паковања, има и погон за пуњење ПЕТ боца, два погона за пуњење тетра пак амбалаже, као и хладњача за замрзавање воћа. Као фирма која пружа услуге врши пуњење за друге произвођаче пића са одговарајућом високотехнолошком опремом за лименке, пластичну и стаклену амбалажу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa