Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
ПИСМО ЧИТАЛАЦА

ФАЛСИФИКОВАНА ДИПЛОМА

Поштовани,
како сам имала прилику још јутрос да прочитам ваш чланак о „ситуацији“ из ОШ „Ната Јеличић“, само сам једно имала на уму - послати вам реплику.
Не могу рећи да ме је од свега, наслов највише погодио, али кренимо од њега...
Из личног аспекта, она је мени наудила више него себи... Неко ко је склон таквим стварима, тешко да ће се само на једној превари задржати, јер вук длаку мења... а ја сам била кандидат „по мери“. Кренимо испочетка.
Августа 2006. г., после две школске године проведене у тој школи, директорка ме обавештава да од септембра нећу радити, јер је пронашла дипломираног кандидата, који има предност у односу на мене, која сам тада била апсолвент. Кандидат долази из школе у Дебрцу. У реду, нисам ту чињеницу лагано примила, јер тако саопштена, крајем августа, мени онемогућава проналажење новог радног места. Но, ништа друго нисам ни могла, јер ја сам тад била апсолвент- са два испита до завршетка студија. Директорка ми тад излази у сусрет речима да ће, ако се укаже место, радо мене позвати, јер је задовољна мојим радом. У реду, драго ми је да сам оставила позитиван утисак, и одлазим у нади за скорим запослењем.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa