Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ КРУПАЊ

ДОСТА УЛОЖЕНО, АЛИ ТРЕБА ВИШЕ

Најуспешнијим појединцима и колективима на свечаној седници уручене награде. У протеклих годину дана у општини Крупањ доста урађено на изради пројектне документације, која је основ за реализацију неких будућих пројеката. Највише уложено у претварање улице Маршала Тита у пешачку зону. Најважнији задатак за будућност решење проблема канализације у једном делу Крупња као и питања клизишта
Традиционалном свечаном седницом на којој су поред сумирања резултата рада у протеклом периоду уручена признања најуспешнијим у претходној години, прошлог уторка у Крупњу, почело је обележавање Дана општине. Дешавања су настављена јуче, када је у центру Крупња одржана “Прва улична трка“, чији је званични промотер била наша позната атлетичарка Снежана Пајкић.
-На свечаној седници у присуству одборника, сарадника локалне самоуправе и пријатеља Рађевине, додељене су плакете и захвалнице колективима и појединцима који су се у протеклом периоду највише залагали за развој и унапређење живота у општини Крупањ. Седница је пропраћена пригодним културно уметничким програмом који је организовала наша библиотека “Политика“. Други део обележавања 21. септембра, Дана општине, одиграо се у среду. Преко 200 школараца у 22 категорије, учествовало је у нашој “Првој уличној трци“ ““ рекао је председник скупштине Крупањ Божидар Исаиловић.
У години када су инвестиционе активности због опште кризе знатно смањене, у општини Крупањ се, доста радило. Настављено је са реализацијом започетих пројеката, приступило се изради документације која ће послужити као добар основ за будућност.
- Рад Општине, грубо речено, можемо да поделимо на два дела. Први се односи на оно што грађани не виде, на израду планске документације која служи као припрема за реализацију било ког пројекта. Без ње не би могли да конкуришемо за средста код ресорних Министарстава, или Европске уније. Други део, чине капиталне инвестиције, односно конкретна реализација пројеката ““ каже заменик председника општине Крупањ Саша Богдановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa