Инфо

22. септембар 2011.22. сеп 2011.
АМБАСАДОРКЕ ЖЕНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У ШАПЦУ

БУДИТЕ УПОРНЕ И ДОСЛЕДНЕ

Прошлог петка Шабац посетило 10 српских амбасадорки женског предузетништва. Упознавање са привредним потенцијалима и историјом града. Пријем код градоначелника у Градској кући
Крајем прошле године Србија се придружила пројекту под називом “Европска мрежа амбасадора женског предузетништва“. Са циљем да својим искуством и вештином комуникације, другим женама пренесу своја знања и охрабре их у стварању визије и покретењу сопственог посла, у нашој земљи је тада јавним позивом изабрано десет амбасадорки. Реч је о успешним предузетницама, познатим и признатим у својим областима пословања. Једна од њих је и Шапчанка Драгица Божиновић, власници “Новитаса“, која је овом приликом била домаћица скупа.
- Немојте много мудровати него читајте, учите и радите. И пробајте. Ако не иде не одустајте. Будите упорни и доследни. То није ни мало лако. Немојте много лутати и удаљавати се од онога што сте прво изабрали. То је својствено Србима, да знају све и опробају се у свему. Али, и поред тога истрајте у почетној идеји, јер предузетништво јесте тешко, али је остварљиво ““ рекла је Драгица Божиновић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa