Инфо

6. октобар 2011.6. окт 2011.
РАЗГОВОР СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ ВЛАДИЦОМ МАРКОВИЋЕМ

СВЕТЛА БУДУЋНОСТ

Општина Владимирци има сијасет урађених послова, али се по речима челног човека општине, у центар пажње, ставља бањски туризам за који је већ откупљено седам хектара земље, и уз базен који се гради, те бројне активности око школског и осталих садржаја живот у овој општини чини све потпунијим.
- Усвојили смо план управљања отпадом на територији општине Владимирци те о другим облицима учешћа грађана у остваривању локалне самоуправе. Ту су и одлуке о зборовима грађана.
Битан сегмент је и јавна расправа, те начин обавештавања јавности о одражавању јавне расправе. Ту су и предшколске установе, те мрежа основних школа на територији општине.
Ми се трудимо да додамо у општинско веће нове чланове. Уз бројна разрешења и именовања добићемо новог директора Дирекције за грађевинско земљиште.
- Слободан Сарић је дао оставку из личних и професионалних разлога, тако да ће нови челни човек бити Горан Зарић, професор технике и информатике-мастер из Белотића. Ми наравно не сумњамо да је то право решење за ову службу, и све оне послове који су битни за бољитак грађана.
Богат живот општине употпуњује сан генерација, базен који из дана у дан поприма потпун изглед, у смислу бетонирања и оне прве фазе за коју су издвојена значајна средства.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa