Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ГРУПА “ЗАПАД“

СВИ, АЛИ ГАВРИЋ

ФК „МАЧВА“ - ФК “СЛОГА (Петровац) 2:0 (0:0)
Шабац, 16.10.2011.године. Стадион ФК “МАЧВЕ“. Гледалаца 700. Главни судија: Ђуровић Томислав (Ужице). Помоћне судије: Павловић Слободан (Ужице) и Којовић Небојша (Ужице). Стрелци: 1:0 58. минут Б.Живановић, 2:0 62.минут Гаврић. Жути картони: Милутиновић у 31.минуту, Живановић Н. у 64.минуту (ФК “Мачва“), Драшкић у 42.минуту, (ФК “Слога“).
ФК „Мачва“: Радукић, Лујановић, Ђукановић, А.Радовановић (од 65.минута Ристивојевић), Пејовић, Зарић, И. Радовановић, Милутиновић, Б. Живановић, Ковачевић (од 57. минута Гаврић), Милинковић (од 46. минута Н.Живановић).
ФК „Слога“: Голубовић, Ракић (од 68. минута Перић), Баиновић, Радојковић, Стокић, Цвијовић, Богићевић, Драшкић (од 55. минута Вељић), Спасојевић, Цветић (од 63. минута Зучковић) Младеновић.
После спорог и неинвентивног првог полувремена, када је на почетку другог полувремена стручни штаб ФК “Мачве“ схватио да без Гаврића на терену тешко стварамо шансе и упутио на терен тек залеченог најбољег играча, ФК “Мачва“ је у наредна четири минута решила питање победника. Завршне пасове код оба гола одиграо је Милутиновић, који је на тај начин крунисао најбољу игру у црвено-црном дресу после повратка у матични клуб. Поред ова два играча треба истаћи и Б.Живановића, који је такође пружио одличну игру, као и голмана Радукића, који је у последњим минутима у три наврата у игри “један на један“ спасао гол ФК “Мачве“ и онемогућио госте да се са бодом врате из Шапца.
Гости су се показали као чврста екипа, очигледно спремна да се већ у јесењем делу избори за опстанак у овом рангу такмичења. У Шабац су дошли да покушају да освоје бод, без амбиција да озбиљније угрозе гол ФК “Мачве“. И када су примили гол формацију и игру нису мењали, те су нападали само са једним играчем, Спасојевићем, који, иако је тзв.“бонус“ играч, могао у последњим минутима утакмице да ублажи пораз свог тима.
Суђење судијске тројке из Ужица је било коректно.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa