Инфо

20. октобар 2011.20. окт 2011.
ПАРАЋИН: ИЗБОР ЗА “МИС ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ СЕЏY ЛАДY 2011“ У САРАДЊИ СА ПРОДУКЦИЈОМ “БЕЛПОС“ ШАБАЦ

ДИПЛОМИРАНИ ПОРЕЗНИК А НАЈЛЕПША

У престижном хотелу “Петрус“ у Параћину одржан је избор за “Мис централне Србије сеџy ладy 2011“.
У конкуренцији осам девојака ленту “Мис централне Србије сеџy ладy 2011“ освојила је Бојана Миленковић, (23), дипломирани порезник из Блаца. Прва пратиља Ања Валчић, (23), из Лесковца, друга пратиља Анђела Антић, (18) из Власотинаца.
Ленту “Мис шарма“ освојила је Милка Станојевић, (23) из Београда, а за “Мис фотогеничности“ изабрана је Бранкица Маринковић (21) из Власотинаца. “Мис публике“ је Милена Вучковић из Бољевца код Бора.
Жирију и публици су се представиле и Кристина Здравковић и Весна Драгичевић из Параћина. Прве три девојке стекле су право и појавиће се на финалној вечери избора за “Мис Србије сеџy ладy 2011“ који се традиционално одржава под званичном лиценцом већ пет година. Организатор избора је модна агенција “Сеџy ладy“ и продуцент Марија Барбуловић. Генерални спонзор је италијанско-српска компанија “Наиссус“. Чланови жирија: Милош Вељковић, финансијски контролор Холцим Србија, Игор Германовић, модна агенција “Сезам“, Саша Миладиновић, новинар, уредник и водитељ емисије “Музичка естрада“ АРТ ТВ из Ниша и организатор многих избора за МИС, Бојан Станисављевић, представник компаније “Наиссус“, Бојан Милошевић, најпознатији ди-џеј у Поморављу, Миленко Живковић, власник продукције “Белпос“ из Шапца која је пријатељ и сарадник модне куће организатора.




Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa