Инфо

26. мај 2022.26. мај 2022.
Владимирчани на Новосадском сајму
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Владимирчани на Новосадском сајму

Међународни 89. Новосадски сајам угостио је и 230 житеља Општине Владимирци. Могло се народски речено видети од игле до локомотиве у пољопривреди и од традиционалних до иновативних производњи хране. Локална самоуправа Општине Владимирци је обезбедила превоз и улазнице за угледни скуп.

Уживали су између осталих Ана, Драгица, Иван, Драган, Дуле, Светлана, Весна, Славко а поред осталих из села Прова, Белотића, Лојаница, Вукошића и Владимираца у пребогатом садржају од понуде машинског парка до дана стоке којем су присуствовали. Било је ту расних крава, оваца, коза до гиздавих коња. Све за утисак да је злата вредно виђено да унапреди живот села и у Општини Владимирци. Дуго се причало у повратку о виђеном и жељи да се примени у пољопривреди Општине Владимирци.

Скупу који је едуковао али и понудио за свакога по нешто био је и челни човек општине Горан Зарић:
„Увек смо били на скуповима који воде корак напред и нама из скромнијих али богом даних општина за пољопривреду. Ми смо као Локална самоуправа омогућили да се пуно тога види и научи. Задовољан сам што је караван знатижеље имао пуно младих али што смо препознали себе у том ланцу напретка. И надаље бићемо на сваком месту које води бољитку, био је задовољан председник Општине Владимирци.

И за сам крај податак да је у каравану оних који су желели видети новине у пољопривреди био је и изненађујући велики број жена, што опет говори о новинама у поимању села.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa