Инфо

22. децембар 2011.22. дец 2011.
НОВОГОДИШЊИ КОНЦЕРТ

БАЛЕТСКЕ ШКОЛЕ ШАБАЦ

У суботу, 17. децембра, на Великој сцени Шабачког позоришта, одржан је традиционални годишњи концерт на коме су шабачке балерине показале раскош свога талента
Иницијатива Удружења балетских уметника Србије од пре четири године да се у Шапцу отвори балетски студио уродила је плодом. Шабац је упорношћу и радом, подршком родитеља и града, добио прву генерацију балерина која са успехом наступа на такмичењима. Подсећања ради, на недавно одржаном Међународном фестивалу „Прагуе опен“, Балетска школа Шабац освојила је прву и другу награду за кореографију „Сестре“ и „Пилићи“ у категорији јуниора и деце.
Пред препуном салом балерине су показале све оно што су до сада научиле. Ученице предшколског, првог и другог разреда Основне Балетске школе Шабац „Половетским логором“ отвориле су концерт. Балетско забавиште са својом кореографијом „Бебе“ поново је одушевило све присутне. Неизоставни су били и „Бумбари“. Најмлађи су показали да малим, али сигурним корацима, грабе ка „игри која живот значи“. Ученице предшколског разреда на овом концерту представиле су се кореографијама „Шумске виле ““ бамби“ и „Патуљци“, а припремног разреда кореографијама „Вештице“ и „Музички тренутак“. „Полку“ и „Лутке које оживљавају“ извеле су ученице првог разреда. Други разред представио се кореографијом „Теткице“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa