Инфо

22. децембар 2011.22. дец 2011.
ОЧЕКИВАЊА СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ОД ПРЕДСТОЈЕЋИХ ИЗБОРА

СНАГОМ ИДЕОЛОГИЈЕ ДО ПОБЕДЕ

Српска радикална странка спремно дочекује изборе планиране за пролеће наредне године. Програмски циљеви радикала везени су за обнову привреде, борбу против криминала и корупције, као и подизање угледа земље. О конкретним плановима Српске радикалне странке у наредном периоду разговарали смо са народним послаником и председником Мачванског окружног одбора Српске радикалне странке, мр Србољубом Живановићем.
У лето 2008. године Српску радикалну странку потресао је одлазак појединих чланова најужег страначког руководства, који су убрзо формирали нову политичку партију. Иако су тада многи предвиђали потпуни крах Српске радикалне странке, то се није десило. Како данас гледате на те догађаје, који су, несумњиво, нанели тежак ударац тада најјачој опозиционој партији?
- Српска радикална странка доживела је велики удар, организован од стране владајућих политичких структура, потпомогнут из иностранства, са циљем да се разбије најјача опозициона странка. У томе су учествовали и некадашњи челни људи наше странке, што даје посебан значај разбијању најчвршћег језгра у опозицији. Међутим, грађани су брзо увидели манире и пут новоформиране, издајничке, партије, и људе, од којих су неки били најближи сарадници др Војислава Шешеља, који су учествовали у разбијању Српске радикалне странке. То су урадили како би преузели власт од актуелне владајуће коалиције, што је био циљ Европске уније, Сједињених Америчких Држава и свих оних структура које су у прошлости учествовале у разбијању наше државе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa